Welkom bij Move Into Balance!

Lockdown 2.0; geen betere tijd om te starten met mijn blog. Dit stond al lang op mijn verlanglijst, maar was er nog niet van gekomen. Uitstel is echter geen afstel, dus maak ik nu tijd vrij voor mijn allereerste blog.

In deze blog ga ik je meer vertellen over wie ik ben en waarvoor ik wil staan met Move Into Balance.

Wie is Elke van de Put?

Ik ben dus Elke van de Put. Tijdens de eerste lockdown ben ik 30 jaar geworden. Ik had een feest gepland, maar corona stak daar een stokje voor. Niet getreurd uiteraard, ik haal dat feestje zeker op een ander moment in.

Ik ben tevens mama van 2 meisjes. De oudste is ondertussen 5 jaar en de jongste is 3 jaar. Het zijn twee lieve schatjes, maar soms zou ik ze ook achter het behang kunnen plakken :-). Ik ben recent gescheiden en dus zie ik de kindjes 1 week op 2.

Zelf doe ik regelmatig aan sport. Mijn favo sport is badminton. Ik doe dit reeds 20 jaar bij de Noorderwijkse badmintonclub en doe dit nog altijd met evenveel plezier. Ik doe dit zowel op competitief vlak, maar ik geef ook training. Al verscheidene jaren geef ik training aan jeugdspelers en af en toe een initiatiecursus aan volwassenen. In 2016 ben ik gestart met G-badminton. Dus sinds 4 jaar geef ik G-badminton, dit is badminton voor mensen met een mentale beperking. I Love it! De gasten zijn zo geweldig. Elke week kijk ernaar uit om hen een uurtje training te kunnen geven en om hun reacties te zien. Ze doen mij wekelijks smelten.

Ik ben van opleiding verpleegkundige en heb me gespecialiseerd in ziekenhuishygiëne. Ik combineer mijn halftijdse job, met mijn job bij Move Into Balance en op zaterdag help ik bij mijn vriendin haar zaak ‘Ons Klein Geluk’.

Waarom starten met Move Into Balance?

Ik heb bij mezelf gemerkt dat ik onvoldoende voldoening haal uit mijn halftijdse job. Dus wil ik jouw helpen.

Ik wil iets betekenen voor anderen en daardoor is Move Into Balance ontstaan.

Via Move Into Balance wil ik andere jonge mama’s helpen om meer balans in hun leven te krijgen door een actieve en gezonde leefstijl te bevorderen.

Me-time, afwisselend met tijd samen met je kindjes, het samen bewegen, het letten op je voeding zonder dat het de structuur in je gezin aanpast en het coaching op vlak van o.a. gezondheid en stress.

Ik wil een actieve en gezonde leefstijl helpen inbedden in de structuur van je gezin, zonder dat je het gevoel hebt dat je dingen moet laten of mega grote aanpassingen moet doen. Want ik heb gemerkt dat dit één van de items is waar ikzelf heel veel moeite mee heb. Zeker nu ik co-ouderschap heb, vind ik het moeilijk om mijn kindjes te moeten ‘achterlaten’ voor me-time. Dus wil ik je hierbij helpen.

Jouw helpen zodanig dat je meer balans ervaart EN zodat je meer energie hebt als mama om er te zijn als mama en/of als partner!

Samen naar meer balans in je leven EN naar meer energie!

” Eat wel,

Sport wel,

Live wel! “

-Elke van de Put-

Deel dit op: